Time to bloom / Insights / Psychotherapie / psycholoog / psychotherapeut / therapie / relatietherapie /  Merelbeke / Gent / therapeut / Katia Boute

Dagworkshop 'Verdiep je relatie(s)' 

Wat?

We spreken vaak over een relatie als we het hebben over een levenspartner, maar in feite heb je veel meer relaties in je leven dan dat. De relatie met je moeder en vader, de relatie met je kinderen, de relatie met je collega's, de relatie met je vrienden, de relatie met je klanten, enz...

En het liefst van al houden we graag alle ballen in de lucht. Het liefst van al ervaren we dat onze relaties heel goed lopen. Helaas voelt de werkelijkheid soms anders...

Misschien heb je al eindeloos gepiekerd waarom een bepaalde collega jou niet leuk vindt, waarom jouw tienerdochter jou de kast opjaagt, waarom jouw partner altijd zwijgt als jij eens een diepgaander gesprek wil voeren,...

Ik kan me voorstellen dat je je soms machteloos voelt en dat de moed je weleens in de schoenen zakt. Je wou dat het anders kon!

Vaak beseffen we niet dat we allemaal uniek zijn en dat we allemaal onze eigen persoonlijkheid en stijl van communiceren hebben. Toch is het heel eenvoudig om met een paar inzichten en trucjes jouw communicatie af te stemmen op de ander. We gaan te vaak uit van onze eigen manier van denken en voelen...

Hoe leuk zou het zijn om op een ander te reageren zoals die dat graag wil en zo een veel betere connectie te ervaren?
En om meer inzicht te krijgen in je eigen stijl van communiceren en valkuilen?

Zelf heb ik zeer positieve ervaringen met het 4-kleurenmodel van Insights Discovery zodat ik in 2019 besloot dat ik alle hoeken en kanten wou kennen van het model om het uiteindelijk zoveel mogelijk door te geven aan anderen.

Is dit een unieke kans? Ja, zeker! Dit wordt immers bijna alleen in het bedrijfsleven aangeboden maar ik wil het toegankelijk maken voor iedereen.

Na de dagworkshop ga je naar huis met een basiskennis van het model, heb je inzicht in je eigen communicatiestijl en kan je een opmerkelijk betere communicatie met anderen opbouwen.

Voor wie?

  • Iedereen die zichzelf en anderen beter wil begrijpen en vanuit die inzichten een betere relatie en communicatie wil opbouwen met om het even wie. Dit kan dus betrekking hebben op al je relaties (partner, collega's, familie,...)
  • Het is ook uitermate geschikt voor koppels. "Opposites attract"... Vaak zijn koppels in zekere zin ook tegenpolen van elkaar en beseffen ze niet dat ze vanuit een andere invalshoek communiceren. Elkaars bril leren opzetten kan je als koppel dichter bij elkaar brengen. 

Data:

Omwille van COVID-19 en de bijhorende maatregelen worden de data later gekozen en gepubliceerd. Blijf je graag op de hoogte van de data, schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief

Minimum 4 en maximum 10 deelnemers per groep.

Prijs (inclusief drank, versnaperingen en materiaal): n.t.b.

       !! 'Early bird'-korting = n.t.b.

Je inschrijving is definitief bij betaling op rekeningnummer:
BE29 0689 0327 7464.

Indien een traject niet kan doorgaan omwille van overmacht door genomen overheidsmaatregelen ten gevolge van de coronacrisis, wordt het betaalde bedrag integraal terugbetaald.

 

GRATIS KLEURENKAART

JA! ik ontvang graag de kleurenkaart met de vier basiskleuren als voorsmaakje op de workshop.

Time to bloom / visueel dagboek / soulcollage / Psychotherapie / psycholoog / psychotherapeut / therapie / relatietherapie /  Merelbeke / Gent / therapeut / Katia Boute

Avondworkshop 'Visueel dagboek'  (o.b.v. SoulCollage van S.B. Frost)

Wat?

We maken onze eigen kaarten. We knippen foto’s uit tijdschriften en brengen deze beelden samen op een blanco kartonnen kaart. Dit heeft op zich al een meditatief gehalte. De kaart zal je vervolgens op een subtiele manier uitnodigen om dieper in jezelf te kijken en brengt je op het einde van de avond een verrassende/inspirerende boodschap. Wanneer je verschillende kaarten hebt, wordt dit je visueel dagboek.

De grondlegster van deze methodiek is Seena B. Frost. Ik citeer graag haar woorden: "De kaarten helpen je om je innerlijke diversiteit te (h)erkennen en begrijpen. Dit geldt zowel voor de mooie kanten in jezelf of die je leuk vindt als voor de schaduwkanten of de eigenschappen waar je het moeilijker mee hebt. Je kan op verschillende manieren met de kaarten aan de slag gaan. Je verzameling kaarten is een spiegel van jezelf en je ziel, ongeacht of je 3 of 100 kaarten hebt."

Voor wie?

Iedereen kan inschrijven. Je hoeft helemaal niet creatief te zijn. Je wordt stap voor stap begeleid. Enkel knippen en lijmen zijn meegenomen vaardigheden :-)

Deze methodiek kan ook heel erg geschikt zijn als je graag vanuit 'doen' omgaat met je innerlijke processen.

Concept

Je kan kiezen om in te schrijven per avond of meteen te kiezen voor een cyclus van 4 avonden. Er worden per avond drie uren voorzien. Wie inschrijft voor de cyclus van 4 avonden, betaalt slechts de prijs voor 3 avonden en is uiteraard zeker van zijn/haar plaatsje.

Data

Omwille van COVID-19 en de bijhorende maatregelen worden de data later gekozen en gepubliceerd. Blijf je graag op de hoogte van de data, schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief

Minimum 4 en maximum 8 deelnemers per groep.

Prijs (inclusief drank en materiaal):

  • 1 avond: n.t.b.
  • Cyclus van 4 avonden: n.t.b.

De meeste mutualiteiten voorzien in een gedeeltelijke terugbetaling.

Je inschrijving is definitief bij betaling op rekeningnummer:
BE29 0689 0327 7464.

Indien een traject niet kan doorgaan omwille van overmacht door genomen overheidsmaatregelen ten gevolge van de coronacrisis, wordt het betaalde bedrag integraal terugbetaald.

 

 

Inschrijven voor een workshop