bad/bijt speeltje banaan Anna
Go bananas! Een superleuk en gezond badspeeltje van Oli & Carol om mee te spelen én om in te bijten. Neem Anna gerust mee in bad, doordat er geen gaatjes inzitten blijft ze drijven, ook hebben bacteriën en schimmels zo geen kans om zich te n ... (meer lezen)
14,50 €
bad/bijt speeltje broccoli Bruce
Een superleuk en gezond badspeeltje van Oli & Carol om mee te spelen én om in te bijten. Neem Bruce gerust mee in bad, doordat er geen gaatjes inzitten blijft hij drijven, ook hebben bacteriën en schimmels zo geen kans om zich te nestelen!  ... (meer lezen)
14,50 €
bad/bijt speeltje koolblad Kendall
Een superleuk en gezond badspeeltje van Oli & Carol om mee te spelen én om in te bijten. Neem Kendall gerust mee in bad, doordat er geen gaatjes inzitten blijft hij drijven, ook hebben bacteriën en schimmels zo geen kans om zich te nestelen! ... (meer lezen)
14,50 €
bad/bijt speeltje watermeloen Wally
Een superleuk en gezond badspeeltje van Oli & Carol om mee te spelen én om in te bijten. Neem Wally gerust mee in bad, doordat er geen gaatjes inzitten blijft hij drijven, ook hebben bacteriën en schimmels zo geen kans om zich te nestelen!  ... (meer lezen)
14,50 €