Over ons

Wie?

Hallo! Ik ben Jolien, 28 jaar en ben al sinds 2005 bezig met 'creatief' zijn. Nu ik zelf mama geworden ben van R. zijn al die ideeën concreet geworden en zo is het concept  'Time to bloom mama en mini' ontstaan.

 

 

Bloom?

Bloom = groei...En dat is wat je doet als mama en als mini. Time to bloom!

Bloom = bloeien en stralen... Dat wil je als mama het liefst elke dag doen samen met je mini en daar wil Bloom graag bij helpen! Want a happy mommy makes a happy baby!


Bloom werkt samen met:


tips, opmerkingen?

Ik streef steeds naar de beste kwaliteit maar heb je nog een suggestie, een tip of opmerking zodat ik mijn producten en/of dienstverlening kan verbeteren dan hoor ik het graag via het contactformulier.

in real life

Wil je mijn producten (en mij ;) ) eens in levende lijve bekijken, like dan zeker de facebookpagina en blijf op de hoogte van markten en beurzen waar ik aan deelneem. (handgemarkt, de shopfabriek, camping flamingo etc...)