Over ons

Wie?

Hallo! Ik ben Jolien, 28 jaar en ben, naast mijn dagelijkse job als verpleegkundige, al sinds 2005 bezig met 'creatief' zijn. Nu ik zelf mama geworden ben van R. zijn al die ideeën concreet geworden en zo is het concept  'Time to bloom mama en mini' ontstaan.

 

Wat?

Bloom is een concept webshop voor mama en mini. Zelf ontwerp en maak ik juwelen, dekens, kussens en kledij. Ik werk samen met andere 'makers' van over heel België om zo een gevarieerd en lokaal aanbod te kunnen bieden. Alles is dus handmade in Belgium!

Ik werk met producten, kleuren en materialen waar ik zelf een 'dat-wil-ik!' gevoel van krijg.  Lees; mooie kleuren en patronen met hier en daar een gouden toets en een sobere Scandinavische invloed. Ik vind het ook belangrijk dat alles niet alleen mooi is maar ook getest en goedgekeurd is door mama en mini zelf, daarom werk ik enkel met producten die ik ook gebruik voor mezelf en mijn dochter Robine

 

Bloom?

Bloom = groei...En dat is wat je doet als mama en als mini. Time to bloom!

Bloom = bloeien en stralen... Dat wil je als mama het liefst elke dag doen samen met je mini en daar wil Bloom graag bij helpen! Want a happy mommy makes a happy baby!


Bloom werkt samen met:


tips, opmerkingen?

Ik streef steeds naar de beste kwaliteit maar heb je nog een suggestie, een tip of opmerking zodat ik mijn producten en/of dienstverlening kan verbeteren dan hoor ik het graag via het contactformulier.

in real life

Wil je mijn producten (en mij ;) ) eens in levende lijve bekijken, like dan zeker de facebookpagina en blijf op de hoogte van markten en beurzen waar ik aan deelneem. (handgemarkt, de shopfabriek, camping flamingo etc...)