Pop-up avontuur

Pop-up avontuur · 17. mei 2018
Zo, het avontuur van 3 maanden pop-uppen zit er bijna op! Inderdaad, geen verlenging tot na de zomer... Het was financieel een onhaalbare kaart. En wat hebben we geleerd? Dat ondernemen echt hard werken is, dat je moet knokken voor een plek, dat er eerst 2 tegenslagen zijn en dan een half succesje... Dat het duur is, dat het energie vraagt, van jezelf én van je gezin. Dedication... En respect voor al diegene die het doen! Die wel meer risico's nemen, die blijven knokken na tegenslagen, die hun...

Pop-up avontuur · 05. mei 2018
Vorige week mocht ik dan naar de nacht van de inspiratie in Genk, ik mocht er op 3 minuten mijn idee voorstellen, klamme handjes! Ik was dan ook nog eens de eerste spreker! De mensen die na me kwamen waren zo goed! Ik was er dan ook al meteen van overtuigd dat ik niet zou winnen met mijn idee. En zo geschiedde... Maar het was een heel leerrijke ervaring, ik deed er veel inspiratie op (ahja, nacht van de inspiratie) Ik had de dag erna een heerlijke voormiddag in Genk en kon terug met opgeladen...
Pop-up avontuur · 25. april 2018
Over hoe een zot idee stilaan een solide plan aan het worden is.