Lege batterijen

Het duurde wel een eeuwigheid vooraleer ik (letterlijk!) de batterijen van de klok in mijn praktijk ging vervangen. Ik durf te stellen dat die klok al maanden was blijven stilstaan op ‘5 vóór 12’ (figuurlijk dan).

Lees meer »

Is je kind ook hoogsensitief?

Hoogsensitieve kinderen beleven hun emoties zeer intens. Ze ervaren meer pieken en dalen in hun emotiebeleving. Daarmee omgaan kan behoorlijk lastig zijn, zowel voor het kind als voor de ouder die niet altijd weet hoe erop te reageren.

Lees meer »

De impact van kleur

Stel je voor dat je naar de supermarkt gaat en dat alles in grijstinten is gekleurd? Hoe zou jij je dan voelen? Wellicht zal je je niet zo happy voelen… Kleuren hebben dus een grote impact op onze emoties.

Lees meer »

Uniek kleuradvies

Toen ik zelf 21 jaar was, liet ik ooit een kleuranalyse uitvoeren. Daaruit kwam voort dat ik een zomertype ben en gedempte kleuren en in het bijzonder blauw heel erg goed bij mij passen. Het gevolg was dat 80% van mijn kleerkast intussen blauw was geworden en bepaalde kleuren zelfs volledig afwezig waren.

Lees meer »

Unieke persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidstest die bij mij wordt afgenomen is gebaseerd op de persoonlijke kracht methodiek. Door de volgende kenmerken onderscheidt deze methode zich van andere persoonlijkheidstesten (ik maak vooral een vergelijking met DISC en Insights Discovery):

Lees meer »