Workshop 'Kleur en geur'

Voor wie?

Wil je graag kennismaken met de impact van kleur(energie)?

Ben je benieuwd welke kleur overeenkomt met jouw verlangen en hoe deze kleur kan bijdragen tot je persoonlijke ontwikkeling zodat je meer levensenergie zal ervaren? 

Vind je het fijn om een eigen 'mental perfume' te creëren met de geuren en kleuren die bij jou passen?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Min. 3 - max. 8 personen.

Opbouw workshop

DEEL 1

We gaan aan de slag met jouw verlangen van succes en jouw verlangen van geluk. Deze verlangens zullen gekoppeld worden aan de kleuren die jouw verlangen weerspiegelen.

We kijken ook naar wie jij verlangt te zijn als beste versie van jezelf en tenslotte gaan we aan de slag met de universele verlangens. Dit zijn verlangens die bij iedereen leven maar die afhankelijk van levenservaring of context kunnen variëren in de tijd. Uiteraard krijgt ook dit verlangen een kleur. 

De bijhorende kleurkaarten mag je meenemen naar huis.

DEEL 2

In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met geuren. We maken zelf 2 'mental perfumes'. Jouw parfums krijgen de kleuren van jouw verlangen en een geur die je op dat ogenblik intuïtief (of op basis van mijn uitleg) kan kiezen. 

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor personen met een heel gevoelige huid, zijn er ook allergeenvrije geuren ter beschikking.

Prijs

95 euro pp (inclusief drank, versnaperingen, jouw persoonlijke kleurkaarten en 2 op maat gemaakte parfumflesjes)

VROEGBOEKKORTING: Wie inschrijft vóór eind september 2021 ontvangt 10 euro korting!

Datum

Zaterdag 6 november 2021 van 13u30 tot 17u30.

Past deze datum niet voor jou, maar heb je wel interesse? Stuur me dan zeker een mailtje en ik hou je op de hoogte van de volgende datum.