Time to connect!

Voor wie?

Ik geef workshops aan vriendengroepen, professionele teams en families/gezinnen die elkaars kwaliteiten op een positieve manier willen ontdekken zodat jullie na de workshop een diepere verbinding voelen en terugblikken op een onvergetelijke ervaring!

Ook ideaal als teambuilding!

Min. 3 en max. 8 deelnemers.

Opbouw workshop

De workshop duurt 3 uren en kan zowel in een voormiddag als namiddag ingepland worden (exacte dag en concrete uren worden in overleg met mij vastgelegd).

Opmerking: Indien het gaat om een teambuilding kan dit ook als een dagactiviteit ingepland worden. Ik werk samen met andere ondernemers en samen kunnen wij ook catering en andere aanvullende activiteiten (workshop abstract schilderen, workshop stone painting,...) voorzien. De aanvullende activiteiten zijn dan uiteraard verder afgestemd op de integratie van de kleuren. De kleuren blijven de "rode" draad doorheen de dag. Contacteer me gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: indien je kiest om de workshop te combineren met abstract schilderen of stone painting, kan je meteen een witte muur op kantoor aankleden met de schilderijtjes. Of misschien krijgen de keien met ieders krachtkleuren wel een mooie plaats in de vergaderruimte?

Tijdens de workshop brengen we de grootste kracht van elke persoon (= powertype en balanstype) in beeld. Beide types komen overeen met een bepaalde kleur. Omdat jullie elkaar kennen (als vrienden, collega's of familie), zal dit zeer verrijkend, leuk en verhelderend zijn. We spelen in op complementariteit, jullie vriendschap/familieband en/of werken toe naar een (nog) betere collegiale (samenwerkings)relatie. 

Daarnaast brengen we ook eenieders blauwdruk in kaart. De blauwdruk weerspiegelt iemands vier grootste krachten en komen ook overeen met een bepaalde kleur. 

Hoe ga ik concreet te werk?

Iedereen maakt vooraf aan de workshop een online test. Daarvoor krijg je van mij een persoonlijke code toegestuurd. De test neemt ongeveer 30 min. in beslag.

Op basis van deze test wordt voor iedereen een uitgebreid rapport gegenereerd waarvan de resultaten worden meegenomen in de workshop.

Elke deelnemer ontvangt:

  • zijn/haar persoonlijk rapport (+/- 30 bladzijden)
  • zijn/haar bijhorende kleurkaarten in een passend doosje

Na het volgen van deze workshop kent iedereen zijn/haar grootste krachten. Alles wordt telkens gekoppeld aan de (energie van) kleuren zodat het een leuke en kleurrijke namiddag wordt.

Prijs

Aantal personen Prijs
3 personen 165 euro pp
4 of 5 personen 145 euro pp
6, 7 of 8 personen 125 euro pp