Teamcoaching & teambuilding

Voor wie en wat levert het op?

Ik geef workshops aan professionele teams die elkaars kwaliteiten op een positieve manier willen ontdekken zodat ze na de workshop beter kunnen samenwerken, beter kunnen communiceren en meer begrip voelen voor elkaar.  We zetten in op complementariteit, positiviteit en verbinding! Ook ideaal als teambuilding!

In vergelijking met andere methodieken die werken rond de persoonlijkheid (zoals DISC, Insights Discovery,...) meet deze test niet enkel hoe een persoon zich het liefste gedraagt (de buitenkant) maar meet deze test ook de drijfveren van iemand (de binnenkant, hoe is iemand gemotiveerd om een taak te doen). Dit maakt deze methodiek bijzonder en uniek in zijn soort.

Bovendien wordt elk type persoonlijkheid gekoppeld aan een kleur en komt deze kleur ook overeen met eigenschappen die vanuit de kleurenpsychologie aan deze kleur worden toegeschreven. Het is dus ook een origineel concept en brengt meteen sfeer in het team. 

Tenslotte brengen we niet alleen de voornaamste kwaliteiten van elke deelnemer in beeld, maar kijken we ook naar de balanskrachten die iemand nodig heeft om in volle kracht te komen. 

Praktisch

Iedereen maakt vooraf aan de workshop een online test. Daarvoor krijgt iedere deelnemer een persoonlijke code toegestuurd. De test neemt ongeveer 30 min. in beslag.

Op basis van deze test wordt een persoonlijkheidsanalyse gemaakt en wordt voor iedereen een uitgebreid rapport gegenereerd waarvan de resultaten worden meegenomen in de workshop.  

De workshop duurt een halve dag en kan zowel in een voormiddag als namiddag ingepland worden.

Min. 4 - max. 10 deelnemers.

 

Graag een volledige dag boeken?

Dat kan!

Ik kan zelf zorgen dat de workshop verdiepend wordt uitgewerkt. Het bijhorende rapport is dan nog uitgebreider.

Ofwel kan de workshop aangevuld worden met andere activiteiten (bijv. in het kader van een teambuilding). Ook bij de aanvullende activiteiten blijven de kleuren "de rode draad". De mogelijkheden zijn:

- workshop 'stone painting' (in samenwerking met De Koozerie): iedereen schildert een grote zwarte kei in zijn/haar persoonlijke krachtkleuren (zoals het voorbeeld op de foto). De stenen zijn een echt decoratief element en kunnen op kantoor of in een vergaderruimte een mooi plaatsje krijgen!

- workshop 'abstract schilderen' (in samenwerking met De Koozerie): iedereen maakt een abstract werk op doek (40cm x 40cm) met acrylverf, met pasta's en andere materialen in zijn/haar persoonlijke krachtkleuren.  Door gebruik te maken van allerlei gemengde technieken maak je een uniek kunstwerk. Het resultaat is altijd verrassend en een abstract werk is uiteraard een echte eyecatcher op kantoor!

Contacteer me gerust voor een voorstel of meer info.

Bedrag

4-5 deelnemers 6-10 deelnemers
Halve dag workshop € 145 pp € 125 pp
Dagworkshop € 195 pp € 175 pp

In de bedragen zijn alle materialen, drank en versnaperingen inbegrepen.

Elke deelnemer ontvangt:

  • zijn/haar persoonlijkheidsanalyse in een rapport (*)
  • de bijhorende kleurkaarten
  • bij boeking van een volledige dag: extra kleurkaarten + extra uitbreiding rapport OF de gedecoreerde zwarte kei OF het abstract werk.

(*) Om de kostprijs zo laag mogelijk te houden, wordt het rapport digitaal doorgestuurd. Wie wenst, kan tegen een kleine meerprijs (15 euro) een geprinte versie aanvragen.

 

Je powertype weerspiegelt je grootste kracht(kleur). Je balanstype en -kleur houdt je in evenwicht.

De blauwdruk geeft iemands 4 grootste krachten en overeenstemmende kleuren weer.

Aanvullende workshop stone painting 

Aanvullende workshop abstract schilderen