Persoonlijkheidsanalyse met kleurenpsychologie

Voor wie?

  • Ben je hooggevoelig en wil je weten hoe kleurenpsychologie je kan helpen om in je kracht te staan?
  • Wil je na een burn-out, relatiebreuk of andere moeilijke periode in je leven terug de balans vinden zodat je opnieuw meer energie en plezier kan ervaren?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig naar jouw persoonlijkheidsprofiel en wil je weten hoe jouw krachtkleuren kunnen bijdragen tot jouw persoonlijke ontwikkeling?

Dan is de persoonlijkheidsanalyse in combinatie met de psychologie van kleuren vast en zeker iets voor jou!

Wat houdt het in?

Powertype, balanstype en blauwdruk

We brengen jouw grootste kracht in beeld: jouw powertype. Elk powertype heeft ook een balanstype. Het is immers belangrijk om beide te omarmen om de beste versie van jezelf te worden. Beide types komen overeen met een bepaalde kleur.

Daarnaast brengen we ook jouw blauwdruk in kaart. De blauwdruk weerspiegelt jouw vier grootste krachten. 

Hoe ga ik concreet te werk?

Eerst zal je thuis een online test maken. Je krijgt van mij een persoonlijke code toegestuurd. De test neemt ongeveer 30 min. in beslag.

Op basis van deze test wordt de persoonlijkheidsanalyse gemaakt en wordt er een uitgebreid rapport gegenereerd dat wordt besproken in een coachinggesprek (offline of online mogelijk). Het rapport brengt jouw grootste krachten en powerkleuren in beeld en bevat als extraatje ook kledij- en stijladvies dat gelinkt is aan jouw persoonlijk profiel.

Na dit gesprek ken je jouw 4 grootste krachten en weet je welk balanstype je hebt. Alles wordt telkens gekoppeld aan de psychologie en energetische kracht van kleuren zodat je weet hoe je kleur kan inzetten als tool om meer energie en balans te ervaren . 

Mocht je graag nog aanvullende gesprekken boeken, dan kan dit aan het tarief van 60 euro/uur.

Tarief

€ 155

In dit bedrag is inbegrepen:

  • jouw individueel rapport (+/- 30 bladzijden, wordt digitaal doorgestuurd)**
  • coachinggesprek van 90 minuten
  • jouw persoonlijke kleurkaarten

(**) Om de kostprijs zo laag mogelijk te houden, wordt het rapport digitaal doorgestuurd. Wie wenst, kan tegen een kleine meerprijs een geprinte versie aanvragen.