Workshop 'In kracht met kleur!'

Voor wie?

Ik geef workshops aan vriendengroepen, professionele teams en families/partners die elkaars kwaliteiten op een positieve manier willen ontdekken zodat ze na de workshop meer verbinding voelen en terugblikken op een onvergetelijke ervaring!

Ook ideaal als teambuilding!

Min. 2 en max. 8 deelnemers.

Opbouw workshop

Hoe ga ik concreet te werk?

Iedereen maakt vooraf aan de workshop een online test. Daarvoor krijgt iedere deelnemer een persoonlijke code toegestuurd. De test neemt ongeveer 30 min. in beslag.

Op basis van deze test wordt een persoonlijkheidsanalyse gemaakt en wordt voor iedereen een uitgebreid rapport (30 blz) gegenereerd waarvan de resultaten worden meegenomen in de workshop. Het rapport brengt jouw grootste krachten en powerkleuren in beeld en bevat als extraatje ook kledij- en stijladvies dat gelinkt is aan jouw profiel.

De workshop duurt een halve dag en kan zowel in een voormiddag als namiddag ingepland worden.

Tijdens de workshop brengen we de grootste kracht van elke persoon (= powertype en balanstype) in beeld. Beide types komen volgens de universele kleurenpsychologie overeen met een bepaalde kleur. Omdat jullie elkaar kennen (als vrienden, collega's of familie) zal dit zeer leuk en verrassend zijn. We spelen in op complementariteit en werken toe naar een (nog) betere (samenwerkings)relatie. 

Daarnaast brengen we ook eenieders blauwdruk in kaart. De blauwdruk weerspiegelt iemands vier grootste krachten. Alles wordt telkens gekoppeld aan de psychologie van kleuren zodat het een leuke en kleurrijke dag wordt.

Bij inschrijving met 2-3 deelnemers wordt de workshop vervangen door een uitgebreid coachinggesprek op maat (2 à 2,5 uren) waarin dezelfde aspecten aan bod komen.

 

Graag een volledige dag boeken?

Dat kan! Voor een klein bedrag kan de workshop aangevuld worden met andere activiteiten zodat de keuze bestaat om een volledige dag in te plannen (bijv. in het kader van een teambuilding). Ook bij de aanvullende activiteiten blijven de kleuren "de rode draad". De mogelijkheden zijn:

- workshop 'stone painting' (in samenwerking met De Koozerie): iedereen schildert een grote zwarte kei in zijn/haar persoonlijke krachtkleuren (zoals het voorbeeld op de foto). De stenen zijn een echt decoratief element en kunnen thuis of op kantoor een mooi plaatsje krijgen!

- workshop 'abstract schilderen' (in samenwerking met De Koozerie): iedereen maakt een abstract werk op doek (40cm x 40cm) met acrylverf, met pasta's en andere materialen in zijn/haar persoonlijke krachtkleuren.  Door gebruik te maken van allerlei gemengde technieken maak je een uniek kunstwerk. Het resultaat is altijd verrassend en een abstract werk is uiteraard een echte eyecatcher bij jou thuis of op kantoor!

Contacteer me gerust voor een voorstel of meer info.

Bedrag

€ 125 pp

Elke deelnemer ontvangt:

  • zijn/haar persoonlijkheidsanalyse in een uitgebreid rapport (+/- 30 bladzijden)**
  • de bijhorende kleurkaarten

(**) Om de kostprijs zo laag mogelijk te houden, wordt het rapport digitaal doorgestuurd. Wie wenst, kan tegen een kleine meerprijs een geprinte versie aanvragen.

Je powertype weerspiegelt je grootste kracht(kleur). Je balanstype en -kleur houdt je in evenwicht.

De blauwdruk geeft iemands 4 grootste krachten en overeenstemmende kleuren weer.

Aanvullende workshop stone painting 

Aanvullende workshop abstract schilderen