In kracht met kleur!

- Kennismakingsworkshop rond kleurenpsychologie -

Stel je voor dat je je slaapkamer in vurig rood zou schilderen, je elke dag een oranje broek en roze schoenen zou dragen en het logo van je onderneming de kleuren zwart en geel zou geven?

Zie ik je al een beetje vreemd opkijken? Mogelijks voel je aan dat kleuren wel degelijk niet neutraal zijn en een invloed uitoefenen op onze overtuigingen, emoties en gedrag.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en de impact van verschillende kleuren wil leren kennen, is welkom.

Aangezien kleur bestaat uit licht en licht gelijk is aan energie, heeft kleur een grote impact op onze energie. Bovendien bestaat je eigen energielichaam (je aura) uit kleuren zodat bepaalde kleuren een directe invloed op je uitoefenen.

Maar het is ook andersom: de kleuren waar je voorkeur naartoe gaat, zeggen iets over jou: over je kwaliteiten, over je karakter maar ook over je verlangen en dus over hetgeen je nog wil ontwikkelen bij jezelf. Je bent uiteraard nooit maar één kleurtype maar meestal heb je eigenschappen van meerdere kleurtypen.

Wat brengt het jou?

Veel mensen weten niet hoeveel invloed kleur op je leven heeft en zijn zich niet bewust waarom ze kiezen voor een bepaalde kleur in hun interieur of kledij of juist bepaalde kleuren altijd zullen mijden. Wanneer je je bewust kan worden van de eigenschappen die kleuren hebben, ga je ontdekken welke kleuren jij kan inzetten om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt ook allerlei tips rond het communiceren met kleur.

Bovendien brengt deze workshop mensen dichter bij elkaar zodat je een grotere verbondenheid zal voelen.

Na het volgen van deze workshop heb je altijd nog de mogelijkheid om ook de verdiepende workshop te volgen. Beide workshops hebben een andere inhoud.

Mag ik je introduceren in deze wondere wereld van kleur?

Praktisch

  • Op vaste data. Eerstvolgende datum wordt weldra aangevuld.
  • Ofwel stel je zelf je groep vrienden en/of familie samen (min. 4 - max. 8 personen) en bepalen we een datum in onderling overleg. Ik kan jullie garanderen dat jullie een leuke namiddag tegemoet gaan! Bij inschrijving kan je aankruisen dat je zelf een datum wil overleggen. 

Tarief

.€ 45 pp