Hoogsensitief en krachtig! 

  • 2-daagse voor kinderen van 9 tot 12 jaar (4de tot 6de leerjaar)
  • Thema: omgaan met emoties

Wat mag je verwachten?

Een (hoog)sensitief kind beleeft emoties intens. Tijdens de 2-daagse leren we op een kindvriendelijke manier omgaan met de 4 basisemoties (de "4 B's"): blij, bedroefd, boos en bang.

'Babbels' worden afgewisseld met ervaringsgerichte oefeningen (ontspanning, meditatie, beweging, visualisatie,...) en knutselactiviteiten zodat jouw kind zijn/haar manier kan vinden om expressie te geven aan emoties.

Na de 2-daagse heeft jouw kind handvaten om emoties toe te laten en te verwerken zodat jouw kind met meer zelfvertrouwen in het leven staat.

Omdat elk kind voldoende aandacht verdient, zijn wij telkens met 2 aanwezig. Ik zelf begeleid vanuit mijn ervaring als psychotherapeut en mijn collega/vriendin Helga Rogge is arts in de jeugdgezondheidszorg en oprichter van kinderpartybox. We zijn er ons van bewust dat uw kind mogelijks niemand kent bij inschrijving en wij gaan hier zeker met de gepaste zorg mee omgaan.

De 2-daagse worden zowel in juli als in augustus georganiseerd, telkens van 9u tot 16u (opvang tot 17u). Op de laatste dag is vrijblijvend een infomoment voorzien voor de ouders zodat jullie in grote lijnen op de hoogte zijn van aangeleerde principes, methodes en oefeningen. 

Praktisch 

Data en locatie

  • Zomervakantie: Ma. 04/07 en di. 05/07 (locatie Merelbeke, Korenbloemstraat 5)  VOLZET
  • Zomervakantie: Ma. 29/08 en di. 30/08 (locatie Deinze, Dorpsstraat 40) Nog 4 plaatsen beschikbaar

Telkens van 9u tot 16u (opvang voorzien tot 17u).

We richten ons op kinderen van de geboortejaren 2010, 2011 en 2012.

Mocht u interesse hebben, maar de data passen niet of uw voorkeur is reeds volzet, geef dan zeker ook uw gegevens door via het inschrijvingsformulier zodat wij met u contact kunnen opnemen indien wij nieuwe data voorzien. 

Prijs

145 euro (inclusief verzekering, alle materialen en verrassingsgeschenk).

Er is bovendien tussenkomst mogelijk van de mutualiteit zodat je in werkelijkheid een stuk minder zal betalen!

Hieronder is een overzicht opgenomen zodat je kan zien welk bedrag je kan terugkrijgen:

Mutualiteit Tussenkomst
CM € 60
LM en Bond Moyson/Solidaris € 40
Helan € 20

Schrijf je snel in! Plaatsen zijn beperkt.