Time to bloom!

Voor wie?

 • Ben je hooggevoelig en word je soms overprikkeld? Wil je graag weten hoe de energie van kleur jou kan helpen om in volle bloei te komen zodat jij met MEER KRACHT EN ZELFVERTROUWEN in het leven kan staan? 

Als hoogsensitief persoon ben je sowieso gevoeliger aan prikkels van geluid, geur, smaak, enz... Aangezien kleur bestaat uit licht en licht gelijk is aan energie, is het psychologisch effect van kleur op hooggevoelige personen nog intenser.  Daarom kan het bijzonder interessant zijn te weten welke kleuren jou energie geven (jouw blauwdrukkleuren) en welke kleuren mogelijks energievreters zijn. Het energieverlies kan ook te maken hebben met het niet in balans zijn van de kleuren in je leven. Mogelijks zijn er thema's in je leven die een blokkade geven.

 • Had je te maken met een moeilijke periode in je leven (burn-out, relatiebreuk of andere verlieservaring) en ben je op zoek naar een nieuw evenwicht? Hou zou het zijn mocht je terug de balans vinden zodat je MEER ENERGIE EN PLEZIER in het leven kan ervaren?

Ten gevolge van een burn-out of relatiebreuk wordt je stressregulatiesysteem grondig onder druk gezet en ervaar je vaak dat je weinig tot geen energie hebt om dingen aan te pakken. Aangezien kleur bestaat uit licht en licht gelijk is aan energie, is het energetisch effect van kleur heel belangrijk om terug een balans te vinden. Bepaalde kleuren zullen je energie geven en andere kleuren zullen met energie gaan lopen. Welke kleuren jou precies kunnen helpen heeft ook vaak te maken met bepaalde thema's uit je verleden. 

  Meer kracht en balans, meer zelfvertrouwen, meer energie en plezier ervaren, is mogelijk indien je nu beslist dat het JOUW TIME TO BLOOM is en je inschrijft voor het verdiepend groeitraject.

  Opbouw traject

  Voorafgaand aan het traject, zal je thuis een onlinetest invullen. Je krijgt van mij een persoonlijke code toegestuurd. De test neemt ongeveer 30 min. in beslag.

  Op basis van deze test wordt een uitgebreid rapport (60 blz.) gegenereerd waarvan de resultaten doorheen het traject aan bod komen. Het rapport krijg je ook telkens digitaal toegestuurd. 

  Het traject is opgebouwd uit 2 modules en wordt doorlopen over een tijdsspanne van 16 weken.

  Module 1: Geef je verlangen kleur!

  In deze module worden jouw verlangens uitgebreid in kaart gebracht en begeleid ik jou om deze verlangens ook effectief in de praktijk te brengen. Ook weerstanden of blokkades kunnen we onder de loupe nemen, want die wortels zijn vaak ontstaan tijdens de kindertijd en dan is het belangrijk om de verbanden met het verleden in kaart te brengen. Alle verlangens worden ook gekoppeld aan een bepaalde kleur(energie).

  Module 2: Kom in kracht met kleur!

  In deze module brengen we jouw grootste kracht in beeld: jouw powertype. Elk powertype heeft ook een balanstype. Het is immers belangrijk om beide te omarmen om de beste versie van jezelf te worden. Beide types komen overeen met een bepaalde kleur.

  Daarnaast brengen we ook jouw blauwdruk in kaart. De blauwdruk weerspiegelt jouw vier grootste krachten en komen ook overeen met een bepaalde kleur.

  Tenslotte gaan we ook na in hoeverre jouw grootste krachten jou kunnen ondersteunen in het bereiken van jouw verlangens.

  Resultaat

  Na het volgen van het verdiepend groeitraject:

  • voel je meer energie;
  • weet je welke richting je uit wil;
  • vind je terug plezier in het leven;
  • sta je krachtig in je schoenen;
  • durf je stappen te ondernemen;
  • kan je je grenzen aanvoelen en aangeven;
  • kom je terug in volle bloei ;-)

  Prijs

  Nog te bepalen. Het traject wordt op dit ogenblik nog inhoudelijk uitgewerkt.

  Data

  Dit traject zal voor het eerst georganiseerd worden in 2022. Concrete data worden later aangevuld. Inschrijven is voorlopig nog niet mogelijk, maar stuur me gerust een mailtje mocht je graag op de hoogte blijven of meld je hieronder vrijblijvend aan.

  Deze aanmelding is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht jou tot niets. Het geeft vooral mij een beeld van de interesse en ik breng je dan persoonlijk op de hoogte indien het traject in de startblokken staat.