Einde pop-up!

Zo, het avontuur van 3 maanden pop-uppen zit er bijna op! Inderdaad, geen verlenging tot na de zomer... Het was financieel een onhaalbare kaart.

 

En wat hebben we geleerd?

 

Dat ondernemen echt hard werken is, dat je moet knokken voor een plek, dat er eerst 2 tegenslagen zijn en dan een half succesje... Dat het duur is, dat het energie vraagt, van jezelf én van je gezin. Dedication...  En respect voor al diegene die het doen! Die wel meer risico's nemen, die blijven knokken na tegenslagen, die hun motivatie steeds opnieuw vinden, die non-stop werken werken werken ten koste van hun eigen vrije tijd en vaak gezin!

 

Klinkt daar spijt? Neen, want spijt is een verloren gevoel, ik heb me echt gesmeten, ik heb kei leuke mensen leren kennen en ik heb zoveel geleerd en ben ook gegroeid als persoon. Moest ik het opnieuw doen zou ik het helemaal anders doen!  (maar dat doen we dus niet voor alle duidelijkheid)

 

Ik ben vorige week terug gaan solliciteren en heb binnen 3 dagen (!) de meest perfecte job gevonden die ik me maar kon dromen,

back to my first love: verpleegkunde.

Ik kijk er zo naar uit om terug een beetje de anonimiteit in te gaan, want als ondernemer moet je er altijd staan, hulpvaardig en liefst met een lach doe je elke keer weer je verhaal. Dat vergt energie, steeds jezelf 'voordoen', steeds bereikbaar zijn voor vragen, e-mails, berichten, reacties... Het stopte nooit, er kwam geen einde aan. Je bent CEO, HR manager, boekhouder, verkoopster, social media expert, marketing manager, klantendienst,... alles TEGELIJK en dat 24/7... (welke zot doet dat nu vraagt ge u af he!)

Bloom is en blijft mijn creatieve uitlaatklep, ik blijf marktjes en beurzen aandoen, ik blijf actief online en op social media... Alleen kan ik het vanaf nu weer zelf doseren, m'n hobby is weer een MAG geworden en geen MOET. Ik kijk er superhard naar uit!

 

 

 Om voldoende tijd te hebben om alles te kunnen afronden zal de pop-up nog open zijn op 18&19 mei en op 24,25&26 mei.

Geplande workshops worden geannuleerd! Alle deelnemers worden deze week nog persoonlijk verwittigd en terugbetaald!

(Sorry als ik hiermee mensen teleurstel...)

 

Bedankt aan iedereeeeen die op welke manier dan ook betrokken was in dit avontuur, in de eerste plaats de ondernemers die me hun goederen hebben toevertrouwd (jullie krijgen ook deze week nog een mail met meer info)

En zeker en vast ook de jonge mama's die zo enthousiast waren over mijn concept, die me steunden, alle klanten die iets kochten.

Une Belle fleur voor hun support en catering,

mijn man die m'n zotte ideeën tolereerde, al m'n familie die me schouderklopjes gaven (en geven)

 

 

BEDANKT

en  10 juni ben ik al te vinden op camping flamingo ;)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0