Hoe doen sommige mama's dat toch...

Ik kijk graag naar foto's op instagram en pinterest om zo wat inspiratie op te doen en vaak vraag ik me af, hoe doen sommige mama’s dat toch, die prachtige monochrome pinterest proof kinderkamers? Alles is perfect op elkaar afgestemd, elk item staat of hangt picture perfect in het thema. En oja, er is ook geen rommel.

Toen ik net bevallen was van R. kwamen de kraamcadeaus aangespoeld als ware het de zondvloed waarvoor Noah zijn ark bouwde. Nee niet iedereen koopt van je lijst. En ik kan u verzekeren dat, ondanks het strakke kleurenschema dat ik voorop gesteld had, alle cadeaus alle kleuren van de regenboog hebben, vooral suikerstok roze want R. is een meisje.  Natuurlijk worden al die cadeautjes enorm gewaardeerd! Maar hey, een pinterest proof kamer kunnen we er niet mee maken. R haar slaapkamer is zelfs nog niet af, alles kampeert voorlopig op onze slaapkamer.  Tussen mijn eigen kleren liggen body's, sloefen, slabben... Knuffels staren ons nu elke avond aan vanop de kast; Pinguïns, giraffen, beren, varkens, poedels...

Ik geloof niet dat al die prachtige plaatjes het echte leven tonen, ze zijn vooral leuk om naar te kijken, volgens mij ligt al de rommel en die horde knuffels en speelgoed die niet in het kleurenschema passen, achter de camera. Of in de kamer van mama en papa...en moeten we ons niet al te geïntimideerd voelen door al die perfect pictures.


You're a MOM and upside down that is  WOW!

Reactie schrijven

Commentaren: 0